Imprint

Jens Find                                      Kontor Flensburg
Unik Pine Tree A/S                       Unik Pine Tree A/S
Boulevarden 19E                          Lise-Meitner-Str. 2
7100 Vejle                                    24941 Flensburg

Telefon: +45 7642 1188              Telefon: +49 151 11 12 34 75
e-mail: pine@pine.dk                   e-mail: kte@unik.dk

CVR-nummer: DK2139 6648

 

Ansvarsfraskrivelse (Disclaimer)

Ansvar for indhold

Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige i henhold til § 7 Abs.1 TMG for eget indhold på disse sider i overensstemmelse med de generelle love. Ifølge §§ 8 til 10 TMG er vi ikke forpligtet som en service provider til at overvåge transmitteres eller lagres oplysninger, eller til at undersøge forhold, der indikerer ulovlig aktivitet. Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af ​​oplysninger under generel ret forbliver upåvirket. En forpligtelse i denne henseende er dog kun mulig fra datoen for kendskab til en bestemt overtrædelse. Ved meddelelse af passende overtrædelser fjerner vi straks dette indhold.

Ansvar for links

Vores tilbud indeholder links til eksterne hjemmesider for tredjeparter, hvis indhold vi ikke har nogen indflydelse på. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for disse eksterne indhold. Den respektive udbyder eller operatør af siderne er altid ansvarlig for indholdet på de linkede sider. De linkede sider blev kontrolleret for mulige juridiske overtrædelser på tidspunktet for sammenkædning. Ulovligt indhold var ikke genkendeligt på tidspunktet for sammenkædning. En permanent indholdskontrol af de linkede sider er imidlertid ikke rimelig uden konkret bevis for en overtrædelse. Ved meddelelse af overtrædelser fjerner vi straks sådanne links.

Ophavsret

Indholdet og værkerne på disse sider, der er oprettet af webstedets operatører, er underlagt tysk lov om ophavsret. Reproduktion, forarbejdning, distribution og enhver form for udnyttelse uden for grænserne for ophavsret kræver det skriftlige samtykke fra den respektive forfatter eller skaber. Downloads og kopier af dette websted er kun til privat, ikke-kommerciel brug. For så vidt indholdet på denne side ikke blev oprettet af operatøren, overvejes ophavsret til tredjeparter. Navnlig identificeres tredjepartsindhold som sådan. Hvis du stadig skal være opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, beder vi om en note. Ved meddelelse af overtrædelser fjerner vi straks sådant indhold.

Kontakt
Unik Pine Tree A/S
Boulevarden 19E
7100 Vejle