Lær os at kende

Vi digitaliserer og organiserer
dine data og processer

Velkommen til skyPIM

Med vores produktportefølje tilbyder vi dig integrerede software løsninger, der gør dine marketing- og salgsprocesser mere effektive, mere automatiske og nemmere at bruge for at udnytte dine ressourcer optimalt.

Om os

Unik Pine Tree - siden 1993

skyPIM har siden begyndelsen af ​​2018 været en del af produktporteføljen hos ​​Unik Pine Tree.
Unik Pine Tree blev grundlagt i Vejle i 1993 som et softwarefirma med speciale i Digital Asset Management systemer og content management, indholdsoprettelse og tværgående publiceringsløsninger inden for marketing og distribution.

I 2005 blev Unik Pine Tree en del af Unik IT i Vejle - et dansk ejerforvaltet udviklingsselskab med 136 ansatte, hvoraf ca. 75 softwareudviklere arbejder i Vejle. Unik IT udvikler IT-løsninger til bolig- og ejendomsadministration samt advokater, og udvikler sammen med Unik Pine Tree IT-løsninger til salgs- og marketingafdelinger. Dette afspejler vores fokus på at udvikle løsningsorienterede softwareprodukter i specifikke industrisektorer, der giver klar ekspertise inden for disse områder

Vores løsning er udviklet på hovedkontoret i Vejle, Danmark, og salget i Tyskland sker fra vores afdeling i Flensborg.

I dag anvendes vores løsninger af mere end 700 virksomheder i Danmark og i udlandet.

Det er vores vision at levere teknologier og tjenester, som gør salg og marketing mere effektiv. Disse er tilpasset behovene og kravene til en salgseffektiv håndtering af alle dataene til alle relevante og aktuelle kanaler (Single Source Publishing, Marketing Asset Management, Multi-Cross-Channel Publishing, Marketing Automation Software).

Unik Pine Tree og skyPIM - siden 2018

Som et datterselskab af Unik-koncernen fusionerede Unik Pine Tree og skyPIM i begyndelsen af ​​2018. Det betyder, at vi har udvidet vores tjenester med et cloud-baseret Product Information Management System. skyPIM har et højt teknisk niveau og tilbyder alt hvad angår databerigelse, integrationer, arbejdsgange og publikationer. Desuden tilbyder skyPIM en integration til det E-Commerce systemet Woocommerce samt til E-Commerce ERP-systemet plentymarkets, som tilbyder en høj grad af automatisering.

Vores Ydelser

Vores platform skyPIM har et højt teknisk niveau og omfatter alt hvad angår databerigelse, strukturering af data, integrationer, workflow, udgivelse mv.

Digitalisering er en investering i fremtiden - en investering i udviklingen af din virksomhed.

Mange virksomheder har den udfordring, at dataene ligger på mange forskellige platforme. Produktinformationer distribueres ofte i ERP-systemet, i Excel, i print og på hjemmesiden.

Digitaliseringsplatformen samler alt på ét sted og er forbundet med de eksisterende systemer. Dette resulterer i forskellige fordele:

  • Vedligehold alt på ét sted
  • Ryddet og samlet datastruktur
  • Et system i stedet for flere, der ikke er relaterede
  • Fleksibelt berigelse og forbindelse af data

Yderligere fordele kan findes her...

Kontakt
Unik Pine Tree A/S
Boulevarden 19E
7100 Vejle